ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ TATLI TRAFİK LAMBALARI YAPTI

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri 22 Mart 2019 Cuma günü mutfak atölyesinde tatlı trafik lambaları yaptı.

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğrencileri Mart ayı “Teknolojik Yaşam” temasının mutfak etkinliği çalışmalarında öğretmenleri rehberliğinde “Tatlı Trafik Lambaları” hazırladılar. Minik aşçılarımız mutfak etkinliğinde kullanılan malzemeleri tanıyarak minik elleriyle tatlı trafik lambalarını yaptılar. Minik aşçılarımız etkinliklerini yaparken “Trafik işaretleri”, “Trafik kurallarının önemi”, “Yaya ve sürücülerin görevleri” konuları üzerine de sohbet ettiler. Bu etkinlikle öğrencilerimizde temel yaşam becerilerimizi destekleyerek “bütün-yarım-çeyrek”, “parça-bütün”, “az-çok”, “içinde-dışında” ve “başında-ortasında- sonunda” kavramlarının pekiştirilmesini sağladık.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.