ARTSPOT Educational Theatre ile 80 Günde Devriâlem

ARTSPOT Educational Theatre (Eğitim Tiyatrosu) 80 Günde Devriâlem eseri ile TED Kocaeli Koleji öğrencileriyle buluştu.

TED KOCAELİ Koleji Yabancı Dil Etkinlikleri kapsamında, 1997’den beri faaliyet gösteren ve tüm dünyada İngilizce öğretim amaçlı turneler düzenleyen eğitim temelli yabancı tiyatro ekibi ARTSPOT Educational Theatre, dünya edebiyat klasiklerinden Jules VERNE’in “80 Günde Devriâlem” adlı eserini çok başarılı bir tiyatro uyarlaması ile tüm öğrencilerimiz için sahneledi.
GÜNLÜK YAŞAMDA İNGİLİZCE
13 Nisan 2017 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleşen İngilizce tiyatro etkinliğine izleyici olarak katılan öğrencilerimiz unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Müzik, dans ve anlamlı hikâye öğelerini bir araya getirerek dünya genelinde genç izleyiciler için uyarlanmış klasik eserlerden birini izlediler. Böylece, İngilizceyi sadece derste öğretilen bir dil olarak değil, sınıf ortamı dışında, günlük yaşamda da kullanmak bakımından öğrencilerimiz için ideal bir ortam oluşturuldu. Ayrıca, daha önce sanatçıların söyledikleri şarkıları dinlemiş olan öğrencilerimiz bu şarkılara da eşlik ettiler.
SORULARA EĞLENCELİ YANITLAR
Oyunu büyük bir ilgi ve beğeni ile izleyen öğrenciler oyun sonrasında, başarılı oyuncu kadrosu ile konuşma fırsatı da buldu. Her yaştan öğrencimizin sorduğu sorulara eğlenceli yanıtlarla karşılık veren ekip teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından bir başka etkinlikte tekrar görüşmek dileği ile okulumuzdan ayrıldı.