GELENEKSEL 5. KİTAP HAFTASINDA JONATHAN HEILIG BİZİMLEYDİ!

TED Kocaeli Koleji 5. Geleneksel Kitap Haftası kapsamında 3. ve 4.sınıf öğrencilerimiz, Main Course öğretmenlerimizin moderatörlüğünde “The Day The Sun Went Away “ kitabının yazarı Jonathan Heilig ile buluştular.

1 Haziran Salı günü 4.sınıf öğrencilerimiz, 3 Haziran Perşembe günü de 3. sınıf öğrencilerimizin keyifli soruları ve aldıkları bilgilendirici cevaplar ile gerçekleşen söyleşilerde çocuk kitabı yazmanın inceliklerini öğrendik, yazarın kitaptaki en sevdiği kısım üzerine sohbet ettik ve hikaye ile ilgili merak ettiklerimizi sorduk.

Öğretmenlerimiz Sayın Jonathan Heilig’e teşekkür ederek, TED Kocaeli Koleji Ailesi tarafından kendisi adına TED burs fonuna yapılan bağışın sertifikasını takdim ettiler.
Bu keyifli söyleşiler için yazarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.