TED Kocaeli Koleji ‘Spelling Bee’ Etkinliği

Spelling Bee; birçok ülkede yaygın olarak yapılan, öğretici bir yarışma etkinliği olmasının yanı sıra kelime tekrarlarının yapıldığı eğlenceli bir aktivitedir. Öğrencilerin, İngilizce sözcüklerin yazılışlarını zihinlerinde canlandırarak, harf harf kodladıkları bir etkinlik olan Spelling Bee yarışması, okulumuz 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla 2 turda gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrencilerimiz başarılı performansları ile dikkat çektiler.

Yarışmada 5.sınıflardan Doruk Mert Açıkgöz, Mina Koral ve Uraz Karataş, 6.sınıflardan Poyraz Yeni, Bedriye Berra Öztorun ve Defne Güç, 7.sınıflardan ise Ömür Asal, Demir Faruk Keleş ve Arda Efe Süzen dereceye girdiler.

İngilizcedeki kelimelere ve yazımlarına bu kadar hakim oldukları için yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.