INTERNATIONAL DAY ETKİNLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında; ortaokul öğrencilerimiz, çeşitli ülkelerin kültürlerini yansıtan ‘International Day’ etkinliğini başarıyla gerçekleştirdiler.

Okulumuz 5.6. 7.ve 8.Sınıf öğrencilerinin Yabancı Diller Bölümü öğretmenleri rehberliğinde hazırladığı International Day etkinliği anasınıfı ve ilkokul öğrenci ve öğretmenlerinin de ziyaretleriyle büyük bir coşku ve keyifle gerçekleşti. Etkinlikte her sınıf bir ülke seçip dersliklerini bu ülkeye göre dekore ettiler.

Etkinlikte yer alan her öğrencimiz hazırlanan pasaportlarla bu ülkeleri gezmiş, yemeklerini tatmış, önemli kişi ve yerleri öğrenmiş, müziklerini ve danslarını tanıma fırsatı bulmuş oldu. Öğrencilerimiz Belçika, Finlandiya, Brezilya, İsviçre, Hindistan, Tayland, Polonya, Mısır, Fransa, Şili, Hawaii(Amerika) ve Hollanda ülkelerini başarıyla tanıttılar. Jüri üyeleri çeşitli kategorilerde ülkelerini başarıyla temsil eden sınıfları sertifikayla ödüllendirdi.

Öğrencilerimiz büyük bir heyecan ve keyifle hazırlanıp sundukları bu etkinlikle uluslararası bakış açısına sahip bireyler olma yolunda bir adım daha atmış oldular.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız