LİSE ÖĞRENCİLERİMİZİN 6.DOĞU MARMARA SANAYİ VE TEKNOLOJİ FUARI GEZİSİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından düzenlenen SANTEK 2019 Teknoloji Fuarında sanayi ve teknoloji ile ilgili tüm yenilikleri aynı çatı altında gözlemlemeye gittiler.

Yaşadığımız bölgede teknoloji ve sanayinin giderek gelişmesi sırasında neler yapıldığı ile ilgili öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi kapsamında 6 Kasım 2019 Çarşamba günü 10. Sınıf öğrencilerimiz SANTEK 2019 6.Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarında düzenlenen sergiye katıldılar. Fizik, kimya ve biyoloji dersleri ile ilgili kazanımları sergilenen buluşlarda aradılar. Ayrıca öğrencilerimiz bu geziyle teknolojinin ve sanayinin gündelik hayatımızdaki önemini uygulamalı etkinliklerle keşfetme imkanı buldular.