ÖĞRENCİLERİMİZDEN DESTINATION & IMAGINATION’DA BÜYÜK BAŞARI

TED Kocaeli Koleji Destination & Imagination (DI) kapsamında Doğaçlama kategorisinde Türkiye 6.sı olarak Amerika’daki Dünya Finallerine katılma hakkı kazandı.

Geçtiğimiz Şubat ayında Kuşadası’nda Türkiye seçmeleri gerçekleşen dev DI organizasyonunda, Doğaçlama kategorisinde Türkiye 6.lığı elde eden CAND-DI takımı öğrencileri Ebru Dora Turan, Naz Aleyna Aydın, Efe Mehmet Karadeniz, Elif Dila Akkuş, Duru Güven, Zeynep Erişken ve Nehir Gülce Paşalıoğlu Amerika’nın Kansas City şehrinde gerçekleştirilen Dünya Finalleri’nde yarışma hakkı kazandılar.

İngilizce Öğretmenleri Seda Özkan ve Duygu Sunmaz Arslan ile birlikte Kansas City’de yarışma ve etkinliklere katılan takıma Ortaokul Müdür Yardımcımız Tuğba Kara da eşlik etti. İngilizce olarak gerçekleştirdikleri doğaçlama performansları ile dünya çapında 35.olan takım okulumuzu gururla temsil etti.

Bu sene dünya finallerinde 1170 takım ile toplamda 17.000 civarında katılımcıyı Kansas City’de ağırlayan DI GLOBAL FINALS, muhteşem açılış ve kapanış gösterileri ile haftaya damgasını vurdu. Amerika’dan gelen kardeş takım ile keyifli vakit geçiren CAN-DI şehirde gezme fırsatı da buldu.

TED Kocaeli Koleji olarak Dünya finallerinde ülkemizi ve okulumuzu başarıyla temsil eden takımımız ile gurur duyuyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız