ÖĞRENCİLERİMİZDEN THE WONDERFUL WIZARD OF OZ TİYATRO GÖSTERİSİ

TED Kocaeli Koleji 5-B sınıfı öğrencileri 30 Mayıs Perşembe günü, İngilizce dersinde okudukları The Wonderful Wizard of Oz (Harika Oz Büyücüsü) adlı kitabının tiyatro uyarlamasını gerçekleştirdiler.

5.sınıf müfredatı kapsamında İngilizce dersinde okunan son kitapları olan “The Wonderful Wizard of Oz”, 5-B sınıfı öğrencilerinin kendi çabalarıyla tiyatro etkinliğine dönüştürüldü.

Sınıfça organize olarak kendi senaryolarını yazan, rol dağılımını ve dekorasyon çalışmalarını yapan öğrenciler, hazırladıkları tiyatro oyununu 30 Mayıs 2019 Perşembe tarihinde 5-A sınıfındaki arkadaşlarına ve ders öğretmenlerine başarı ile sergilediler.

Tiyatro gösterilerinin devamında katılım sertifikaları ve The Wonderful Wizard of Oz kitap ayraçları takdim edilen grup, izleyicilerle birlikte okudukları kitabı soru-cevap şeklinde yeniden yorumladılar.

dav