Öğretmenlerimiz Sonbahar Öğretmenler Konferansı’nda!

TED Kocaeli Koleji, bu yıl Özel Amerikan Robert Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı, Autumn Teachers’ Conference’ a (Sonbahar Öğretmenler Konferansı) katıldı.

Autumn Teachers’ Conference (Sonbahar Öğretmenler Konferansı), 1996 yılından bu yana, Türkiye de iki dilde eğitim-öğretim yapan özel okul topluluklarını bir araya getiren bir konferanstır.

Bu yıl Özel Amerikan Robert Lisesi ev sahipliğinde, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü gerçekleşen Sonbahar Öğretmenler Konferansı, anaokulu seviyesinden lise seviyesine kadar birçok farklı alanda, farklı eğitim stratejilerinin paylaşıldığı ve farklı dillerde sunumlar içermiştir.  İngilizce öğretmenlerimiz, Sena Barıç Özcan ve Mücahit Şaşmaz’ın “Future Problem Solving” programı hakkında sunum yaptığı konferansta, Matematik Bölüm Başkanımız Nilay Önen Kayabaş, İngilizce Öğretmenimiz Hatice Esra Tan ve Sınıf Öğretmenliği Bölüm Başkanımız Elif Erdem de katılımcı olarak yer aldılar.

Processed with Rookie Cam