TED Kocaeli Koleji İngilizce Öğretmenleri Öğretmen Eğiticisi Eğitimine Katıldı

TED Kocaeli Koleji yabancı diller öğretmenleri, ‘Öğretmen Eğiticisi Eğitiminin’ ilk aşamasını tamamladı.

İLK BÖLÜM TAMAMLANDI

TED Kocaeli Koleji İngilizce öğretmenleri Türkan Yaman ve Buket Ertür, Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi Yabancı Diller eğitmenleri Zeynep Yedierler ve Jason Price tarafından yürütülen ‘Öğretmen Eğiticisi’ eğitiminin ilk aşamasını 29-31 Ocak 2018 tarihleri arasında tamamladı. TED Genel Merkezi’nin tüm TED okullarında standart bir yabancı dil eğitimi yürütmek adına oluşturulan program çerçevesinde, ‘Öğretmen Eğiticisi’ eğitimleri yapılmaktadır.

15 ÖĞRETMEN KATILDI

Gerçekleştirilen ‘Öğretmen Eğiticisi’ eğitiminin ilk aşamasına farklı illerde yer alan TED okullarından toplam 15 İngilizce öğretmeni katıldı. İngilizce öğretmenleri aldıkları eğitimlerde, yabancı dil öğretim yaklaşımları ve teknikleri konusunda bilgi paylaşımında bulunma olanağı buldu. TED Genel Merkez eğitmenleri ise, katılımcı öğretmenler ile “öğretmen eğitiminin” temel yaklaşım ve uygulamalarını paylaşarak eğitimin ilk aşamasını bitirdi.