PLASTİK KULLANMA! MATARANLA TEMİZ BİR DÜNYADA YAŞA!

30-31 Ekim tarihleri arasında TED Kocaeli Koleji Anasınıfları ile İlkokul 1,2,3 ve 4. Sınıf öğrencileri “Plastik Tüketiminin Çevreye Verdiği Zararlar” hakkında bilgiler aldılar ve yaptıkları serbest resim çalışması ile plastik bardak kullanımına “HAYIR” dediler.

TED Kocaeli Kolejinde “Plastik Bardak Kullanımının Azaltılması”na yönelik olarak anasınıfı ve ilkokul öğrencileri “Türkiye ve Dünyadaki Plastik Tüketiminin Doğaya Verdiği Zararlar”, “Plastik Atık Tehlikesi” konuları hakkında bilgi edindiler ve plastik bardak tüketiminin azaltılmasına yönelik su sebilleri için hazırlanan “Plastik Kullanma, Mataranla Temiz Bir Dünyada Yaşa” konulu mini posterleri incelediler. “Plastik Tüketimi” hakkında bilinçli tüketici olmak amacıyla anasınıfı ve ilkokul koridorlarında serbest resim çalışmalarını tamamladılar ve çalışmalar koridor panolarında sergilendi.

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayabilirsiniz.