SİBER DÜNYADA GÜVENLİK VE KARİYER SUNUMU

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, 20 Ocak 2021 Çarşamba günü Strix Cyber Security Yazılım Firması Kurucusu Sayın Ömer ÇITAK’ın sunduğu “Siber Dünyada Güvenlik ve Kariyer” konulu çevrim içi seminere katıldılar. Yazılım geliştirme ve uygulama güvenliği ile ilgili konularda çalışan ÇITAK’IN yazdığı kitap hakkında da konuştular.

Seminerde “Siber Dünyada Güvenlik”, “Siber Dünyada Kariyer Nasıl Yapılır?” ve “Siber Güvenlik Alanında Çalışmak ve İş Olanakları” gibi konularda bilgi aktarıldı. Ayrıca öğrencilik yıllarında bu konulara ilgi duyan öğrencilerimizin kendilerini nasıl geliştirebilecekleri ile ilgili ipuçları verildi.

Öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktaran konuğumuz Sayın Ömer ÇITAK’a teşekkür ederiz.