TED KOCAELİ KOLEJİ LİSE TANITIM TOPLANTISI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi idarecileri ve zümre başkanları tarafından 8. sınıf öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı. 19 Ocak 2021 Salı günü çevrimiçi olarak düzenlenen toplantıda “Liseye Geçiş Sistemi” ve “Lisede Uygulanan Programlar”
anlatıldı.

Öğrencilerimiz lisede yürütülen akademik çalışmalar, sosyal sorumluluk projeleri, laboratuvar çalışmaları, kulüpler, ulusal ve uluslararası yarışma ve konferanslar hakkında bilgilendirildi. Ayrıca, çağın gerektirdiği becerileri kazandırmaya yönelik olarak hazırlanmış olan
ulusal ve uluslararası alternatif sertifika programları (İnovasyon ve Girişimcilik, BTEC, Hızlı Okuma, Hafıza Teknikleri, Yaratıcı Yazma, P4C, Yaratıcı Drama vb…) tanıtılarak, üniversite ve meslek yaşamlarına donanımlı olarak hazırlanmalarının sağlandığı vurgulandı.

“TED Kocaeli Kolejinde Liseli Olmak”la ilgili beklentilerimizin de paylaşıldığı toplantı, öğrencilerimizin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.