SPELLING BEE COMPETITION

TED Kocaeli Koleji 7. sınıf öğrencileri kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf heceleyerek Spelling Bee olmak için yarıştılar.

TED Kocaeli Koleji’nde 16 Nisan’da gerçekleşen Spelling Bee etkinliğinde 7. Sınıf öğrencileri başarılı performansları ile dikkat çekti. Etkinliğin yarışma aşamasında öğrenciler kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf heceleyerek eğlenceli anlar geçirdiler. Bunun yanı sıra kelimelerin yazımlarını iyice öğrenerek, zamanı doğru kullanma alışkanlığı edinerek, kelime bilgisini genişletirken aynı zamanda telaffuzlarını geliştirerek ve en önemlisi özgüven kazanarak hazırlık sürecini de tamamlamış oldular.

Kıyasıya yarışan öğrencilerimiz jüri üyelerini ve seyircilerimizi kelimeleri doğru heceleme becerileriyle ve özgüvenleriyle kendilerine hayran bıraktılar. Yarışmamızı 7/C sınıfından Ege ADALIOĞLU 1. Olarak, 7/B sınıfından Kağan VARDAR 2. Olarak ve 7/B sınıfından Mehmethan METİN isimli öğrencimiz ise 3. Olarak tamamladılar. İngilizcedeki kelimelere ve yazımlarına bu kadar hakim oldukları için yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.