TED Kocaeli Koleji Almanca /İspanyolca etkinlik saatinde

TED Kocaeli Koleji 3. Sınıf öğrencileri, seçmeli olarak gördükleri ikinci yabancı dil dersinde, şimdiye kadar öğrenmiş oldukları konular ile ilgili çeşitli oyunlar oynadılar.

3. Sınıf Öğrencilerimiz 11-13 Kasım tarihlerinde Almanca ve İspanyolca derslerinde şimdiye kadar görmüş oldukları konular ile ilgili farklı etaplarda oyunlar oynadılar. Gruplar halinde etkinliğe katılan öğrencilerimiz, 2 Almanca 2 İspanyolca öğrencisi ile ortak bir çalışma yaparak birbirlerinden farklı dillerde, farklı kelimeler öğrendiler. Öğrencilerimiz, Trimino oyunu ile sayıları, Alfabe ile bağımsız kelimeleri, Pandomim ile hayvanları, Jenga ile renkleri, Kahoot ile “olmak” fiilini ve kıyafetleri oyunlar yoluyla tekrar ederek, öğrenmeyi eğlenceli hale getirdiler.