TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı Öğretmenleri “3.Okul Öncesi Eğitim Zirvesi”nde

Okulumuz Ana Sınıfı öğretmenleri, 04 Mayıs 2019 Cumartesi günü İstanbul Cemal Reşit Rey Kongre Merkezinde gerçekleşen 3.Okul Öncesi Eğitim Zirvesi’ne katılım gösterdi.

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğretmenleri ve müdür yardımcısı, 04 Mayıs 2019 Cumartesi günü Gelecek Eğitimde Derneği’nin düzenlediği, Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlenen ve Cemal Reşit Rey Konferans Salonunda gerçekleşen “3. Okul Öncesi eğitim zirvesine katıldılar.

“Değerlerimiz ve Aile”, “Geleceğe Hazır Çocuklar” ana temaları ile düzenlenen zirvenin bu yıl ki ana teması “Yeteneğini Keşfet” olarak ele alındı. Bu ana tema çerçevesinde 1000’den fazla okul öncesi öğretmenin ve idarecilerinin bir araya geldiği zirvede dil, sanat, bilim, spor dahil birçok alanda çocukların yeteneklerinin keşfine dair çocuğu merkeze alan konuşmalar ve atölye çalışmaları yapıldı.