TED Kocaeli Kolejinde Birinci Sınıflar Şenliği

4 Mayıs 2019 Cumartesi günü TED Kocaeli Koleji’nde Birinci Sınıflar Şenliği gerçekleştirildi. Birinci sınıf öğrencilerimiz aileleriyle birlikte gerçekleştirdikleri Birinci Sınıflar Şenliği’nde hem öğrendiklerini paylaştılar hem de aileleriyle birlikte eğlendiler.

TED Kocaeli Koleji Birinci Sınıf öğrencileri, 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü bütün bir yıl öğrendiklerini aileleriyle de paylaşmak için bir araya geldiler.  “Doğa” temalı Birinci Sınıflar Şenliğimiz, öğrencilerimizin fuaye alanındaki “Nereden Nereye” çalışmaları ile seramik ve resim sergilerinin gezilmesiyle başladı.

Seramik, Ritim Perküsyon ve Eğlenceli Atletizm atölyelerine aileleriyle birlikte katılan öğrencilerimiz, okulumuz bahçesinde Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendirdikleri koro performansından sonra Beden Perküsyon gösterilerini gerçekleştirdiler. Son olarak sınıflarında izledikleri “Birinci Sınıf Yolculuğu” isimli sinevizyon gösterisinin ardından “Okuyorum Yazıyorum” sertifikalarını alan öğrencilerimiz, şenlik teması kapsamında hazırladıkları çim adamları ailelerine hediye ettiler.

Birinci sınıfın ilk gününden bu yana öğrencilerimize KOLEJ ruhunu aşılayan öğretmenlerimizi ve birinci sınıfı başarıyla bitirmek üzere olan minik Kolejlilerimizi kutluyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayın.