TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFINDA PORTFOLYO HEYECANI

Ana sınıfı öğrencilerimiz becerilerini, yeteneklerini, zayıf ve güçlü yönlerini öğrenme fırsatını uygulamalı olarak yakaladıkları portfolyo sunumlarını okulumuzda gerçekleştirdi.
Ana sınıfı öğrencilerimiz için 6 Mayıs Cumartesi günü öğrencilerimizin ailelerinin katılımı ile yıl sonu portfolyo sunumu etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz bir eğitim-öğretim yılı boyunca çaba ve ilerleme ile gelmiş oldukları başarı düzeyini yansıtan ürünlerden oluşan; ürün dosyalarını ailelerine sundular.
SUNUM SONRASI MUTLULUK
Öğrencilerin zayıf ve güçlü yönlerini görmesine olanak sağlayan portfolyo sunumuna aileler de katıldı. Çocuklarının “kendini değerlendirme becerisi”ni kazandıklarını ve yaratıcı yönlerinin geliştiğini gören anne ve babalar portfolyo sunumu sonrası mutluluklarını ifade ettiler.