TED Kocaeli Koleji Felsefe Olimpiyatına Katıldı

Türkiye Felsefe Kurumu tarafından bu yıl 23.sü düzenlenen “Türkiye Liseler Arası Felsefe Olimpiyatı” 2 Aralık 2018 Pazar günü saat 10.00’da Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Denizli, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İçel, İstanbul, İzmir, Sakarya ve Samsun olmak üzere on üç merkezde gerçekleştirildi.

Yaratıcı düşünme ve araştırma ruhunu geliştirmek, düşünme uğraşısının kendi başına değerini göstermek, bilginin antropolojik temelleri üstünde düşünmeye teşvik etmek, bilimsel çalışmaların etik gereklerle bütünleşmesine yardımcı olmak, çağdaş dünyanın düşünsel ve etik problemleri üzerinde düşünme yeteneğini geliştirmeye ortam hazırlamak, okullarda insancıl düşüncenin ve eğitimin geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Felsefe Olimpiyatlarında bu yıl okulumuzu 10. sınıf öğrencisi Berrak Saraç temsil etti.