TED Kocaeli Koleji İlkokulunda Portfolyo Heyecanı

İlkokul 1 –  4. sınıf öğrencilerimizin sene boyunca farklı derslerde yapmış oldukları çalışmalardan seçtikleri ürünleri kapsayan portfolyo sunum günü keyifli anlara sahne oldu.

TED Özel Kocaeli İlkokulu öğrencilerinin 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü gerçekleştirdikleri portfolyo sunum günü keyifli görüntülere sahne oldu. 1-4.sınıf öğrencilerimizin sene boyunca yapmış oldukları çalışmalardan seçtikleri disiplinlerarası ürünleri kapsayan portfolyo sunumları Ulusal Kurtuluş Mücadelesinin 100. Yılı dolayısıyla “Atatürk” teması etrafında düzenlendi. Etkinlikler, sınıflarda küçük gruplarla Atatürk temalı dijital sunumların yapılması ve Müzik dersinde öğrenilen Atatürk şarkısının seslendirilmesiyle başladı.

Öğrencilerin sınıf öğretmenliği alan derslerinde yaptıkları çalışmaları ailelerine sunmalarının ardından koridor bulunan farklı İngilizce istasyonlarındaki her bir aktiviteyi sırasıyla gerçekleştirmeleriyle devam etti. Görsel Sanatlar ve Seramik derslerinde yıl boyunca yaptıkları ürünleri sergi alanında aileleriyle paylaşan öğrencilerimiz keyifli bir paylaşım gününün gururuyla okuldan ayrıldılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız