TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULUNDA TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI

TED Kocaeli Koleji İlkokulu 1.sınıf öğrencileri 14-18 Aralık 2020 haftası içerisinde “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı kutladılar. Öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri ile gerçekleştirdikleri derslerde; tutumlu ve tasarruflu olmanın, yerli malı kullanmanın önemini kavratacak etkinlikler yaptılar.

Ülkemizin gelişmesi için “Tüketici Değil, Üretici Olalım!” sloganı eşliğinde evde bulunan atık malzemelerle geri dönüşüm mantığıyla kullanabilecekleri yeni ürünler tasarladılar.

Okulumuzda tohumlarını attığımız geleceğimizin büyükleri, ilerleyen yaşlarda ülkemiz için çok faydalı işlere imzalarını atacaklar. Öğrenme yolculuklarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, çıkardıkları güzel ürünlerden dolayı onları kutluyoruz.