TED Kocaeli Koleji “Let’s Code Life” Projesi Devam Ediyor

TED Kocaeli Koleji İlkokulu ve Ortaokulu olarak Türkiye’de 4 farklı okuldan öğrencilerin ve öğretmenlerin yer aldığı, kurucusu ve aynı zamanda ortağı olduğumuz “Let’s Code Life” kodlama projesi ile öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel, problem çözme, analitik düşünme ve algoritma oluşturma becerilerini geliştirmelerine destek oluyoruz.

Öğrencilerimiz, Ocak ayı teması kapsamında tasarladıkları oyunları hem birbirlerine hem de proje ortaklarımıza sundular. Şubat ayında ise ortaklarımız ile “Mevsimlerin Oluşumu” teması altında oluşturduğumuz animasyonumuzun paylaşımlarını gerçekleştirdik. Bu toplantılarda, kodlama becerilerini geliştirip ortaya çıkardıkları ürünleri sergilemenin, başka okullardan öğrenci arkadaşlarının paylaşımlarını dinlemenin ve farklılıklarını ortaya koymanın önemini benimseyen öğrencilerimiz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.