TED Kocaeli Koleji Lise Öğrencilerine Serkan Duru Tarafından “Odaklan, Harekete Geç!” Konulu Sunum Yapıldı

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 24 Şubat 2022 Perşembe günü “Odaklan, Harekete Geç!” konulu sunumu ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Temsilcisi ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sayın Serkan Duru’yu ağırladı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen sunumda, geleceğin meslekleri, inovasyon ve girişimciliğin önemi, farklı meslek gruplarından başarılı insanların hayatları ve başarı yolculukları, çalışma motivasyonu gibi konulara değinildi. Ayrıca başarıya giden yolda hayal etmenin önemi ve istemenin yanı sıra çok çalışmak ve emek sarf etmek gerektiği vurgulandı. Kişisel Gelişim Uzmanı Serkan Duru’ya katılımlarından ve değerli sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.