TED KOCAELİ KOLEJİ, LİSE MEZUNLARINI COŞKU VE GURURLA ÜNİVERSİTEYE UĞURLADI

Açıldığı günden bu yana Kocaeli’deki eğitim öğretim hayatına yepyeni bir soluk getiren TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi ikinci kez öğrencilerini başarıyla mezun etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

21 Haziran 2022 Salı günü yapılan mezuniyet töreninde TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi idarecileri ve öğretmenleri, öğrencilerini coşkuyla ve mutlulukla yükseköğretime uğurladılar.

Sadece Türk Eğitim Derneği okullarında uygulanmakta olan “Bilim İnsanı Yetiştirme Programı”nı başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifikalarını gururla aldılar. Okul birincisi Erkmen Erken plaketini Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Sayın Nilgün Çelebi, okul ikincisi Lara Oğuz plaketini Lise Kurucu Müdürü Sayın Hatice Eser, okul üçüncüsü Bilge Adalıoğlu plaketini İlkokul-Ortaokul Müdürü Sayın Orkun Işık’ın ellerinden büyük bir gururla aldılar.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ve devrimlerinin izinden sağlam adımlarla ilerleyen gençlerimiz, Gençliğin Ata’ya cevabıyla salonda büyük bir coşku yarattılar. Duygu dolu dakikaların yaşandığı tören, püskül değişimi ve kep atma seremonisi ile sonlandı. Tören sonunda kokteylde öğretmenlerle buluşan veliler, idarecilere ve öğretmenlere teşekkürlerini sundular.

TED ’22 Mezunları, yolunuz ve bahtınız açık, ömrünüz başarılarla dolu olsun.