TED KOCAELİ KOLEJİNDE BAHAR ŞENLİĞİ ve KARNE COŞKUSU

TED Kocaeli Koleji Bahar Şenliği 17 Haziran 2022 Cuma günü okulumuz ön bahçesinde yoğun öğrenci ve veli katılımıyla gerçekleşti. Şenlikte, alışveriş ve yiyecek stantları, TED İktisadi İşletmesi bursluluk fonu hediyelik eşya standı, piyango ve şişme oyuncaklardan oluşan oyun alanlarında gönüllerince eğlenen öğrencilerimiz gün sonunda sınıflarına geçerek öğretmenlerinin ellerinden bütün bir yıl verdikleri emeğin karşılığı olan karnelerini aldılar.

Okul Aile Birliğimizin destekleriyle gerçekleşen organizasyon kapsamında elde edilen gelir TED MEŞALE FONUNA ve kardeş okullara aktarılacaktır. Bu sosyal sorumluluk örneğinde emeği geçen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuza, yöneticilerimize, öğretmenlerimize, gönüllü velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlıkla geçecek güzel bir tatil dileriz.