TED KOCAELİ KOLEJİ LİSE TANITIM TOPLANTISI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde 4 Mart 2023 Cumartesi günü 8. sınıf velilerine yönelik “Lise Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantı Lise Müdürü Sayın Jale Haşimoğlu’nun TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi genel işleyişi hakkında bilgi aktarımı ile başladı ve toplantının devamında lise kademesinde uygulanan, fark yaratan ulusal ve uluslararası programlar, yabancı dil eğitimi ve Bilim İnsanı Yetiştirme Programının içeriği hakkında bilgi verildi.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde 10,11 ve 12. Sınıf kademesinde yer alan öğrencilerin de katıldığı toplantıda öğrenciler okulda yapılan akademik çalışmaları, danışmanlık sistemini, katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışmaları ve kazandıkları başarıları, kulüp etkinliklerini, gerçekleştirdikleri bilimsel ve sosyal sorumluluk projelerini tüm içtenlikleri ile velilere aktardılar ve toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi.