TED KOCAELİ KOLEJİ ve NİLL SANAT MERKEZİ İŞBİRLİĞİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi’nde 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz Nil Sanat Merkezi’nden gelen eğitmenlerle buluştu.

Akademik, kültürel ve sosyal alanlarda çağdaş bir eğitim anlayışımızın yanı sıra, sanatla da iç içe olan okulumuzda Nil Sanat Merkezi’nden gelen eğitmenler 23 Eylül 2019 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda tüm lise öğrencilerimize sunum yaptı.

Hafta sonu açılacak kurslarla ilgili eğlenceli sunumların yapıldığı tanıtımda sene boyunca yapılacak çalışmaların içerik, amaç ve öğrenciye kazandıracağı beceriler anlatıldı. Kamera önü oyunculuk, beden perküsyonu, tiyatro, müzik (enstrüman), modern dans hakkında bilgi veren eğitmenler öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.