TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE ULUSLARARASI GÖNÜLLÜ ÇALIŞMA KAMPLARI TANITIMI

TED Kocaeli Koleji’nde “Uluslararası Programlar” kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Gönüllü Çalışma Kamplarının tanıtımı Gönüllü Hizmetler Derneği (Gençtur) yetkilileri tarafından yapıldı.

Toplantıda, değişik ülke ve kültürlerden gelen gönüllülerin kamu yararına projelerde günde ortalama 5-6 saat gönüllü çalışarak, bunun karşılığında konaklama ve yemek için herhangi bir ücret ödemeden kaldıkları kamplar tanıtıldı. Gönüllü Hizmetler Derneği (Gençtur) yetkilisi Murat Bayraklar her yıl dünya genelinde 100’ü aşkın ülkede yaklaşık 3000 gönüllü çalışma kampı düzenlenmekte olduğunu TED Kocaeli Koleji öğrenci ve velileriyle paylaştı.

TED Kocaeli Özel Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Ceyda Genç, katıldığı Slovenya ve İtalya kamp tecrübelerini arkadaşlarıyla paylaştı.

Velilerimizin sorularıyla son bulan bilgilendirme toplantısı keyifle gerçekleşti.