TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YAZAR YEKTA KOPAN İLE BULUŞTULAR

TED Kocaeli Koleji 8.sınıf öğrencileri ve lise öğrencileri “6.Geleneksel Kitap Haftası” etkinlikleri kapsamında, 22 Şubat 2022 tarihinde yazar, seslendirme sanatçısı ve sunucu Yekta KOPAN ile bir araya geldiler. Yekta KOPAN’ın “Bana Kuşlar Söyledi” kitabını okuyan öğrencilerimizin bu kitapla ve Yekta Kopan’ın seslendirdiği karakterlerle ilgili sorularını heyecanla sordukları sorulara yazardan aldıkları cevaplar dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Moderatörlüğünü öğrencimiz Duru Güven’in yaptığı söyleşinin başında diksiyon, P4C, yaratıcı yazma ve yaratıcı drama sertifika programlarımızda eğitim alan öğrencilerimizin bazılarının yazarın kitabından etkilendikleri cümleleri seslendirdikleri video, yazar ve dinleyenler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Ayrıca, yazarın “Şarkısı Çocukluğun” isimli hikayesini kendi üslubuyla devam ettiren bir öğrencimizin yazısı yazarın kendisine takdim edildi ve beğeniyle karşılandı.

Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Nilgün Çelebi’nin, Yekta Kopan adına “TED Meşale Burs Fonu”na Okulumuz tarafından yapılan bağışın sertifikasını ünlü yazara takdim etmesi ve teşekkürlerini sunmasıyla söyleşi sona erdi.