TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ YARATICI DRAMA VE ÇOCUK YOGASI EĞİTMENİ SENEM KIROĞLU NANE İLE BULUŞTU

“6. Geleneksel Kitap Haftası” etkinliklerinin ikinci günü olan 22 Şubat Salı günü 5. sınıf öğrencilerimiz yaratıcı drama ve çocuk yogası eğitmeni Sayın Senem Kıroğlu Nane ile tanışıp bir araya gelerek yaratıcı okuma, drama ve mindfulness farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdiler.

5. sınıflarımızın 2021-2022 eğitim döneminde okuduğu “Endişe Ağacı” adlı kültür kitabının yaratıcı okuma, eleştirel düşünme ve farkındalık etkinliğini öğrencilerimiz eğitmen Senem Kıroğlu Nane ile keyifle gerçekleştirdiler.
Duygular ve duyguların bizde bıraktığı etkilerin ele alındığı mindfulness farkındalık çalışmasıyla başlayan etkinlik; öğrencilerimizin aktif olarak katıldıkları, eleştirel ve sorgulayıcı bakış açısıyla kitabın temasının ve kitap karakterlerinin analiz edilmesinin ardından sona erdi. Etkinliğin sonunda eğitmenimize katkılarından dolayı TED Meşale Bağış Sertifikası takdim edildi.