TED Kocaeli Koleji Ortaokulu 8.Sınıf Veli Toplantısı Gerçekleştirildi

24.09.2020 Perşembe günü 18:00 – 19:30 saatleri arasında, 8. Sınıf velilerimize yönelik olarak planlanan toplantımız iki oturumda gerçekleştirildi. Birinci oturumda Ortaokul Müdür Yardımcımız Mehtap Akgül Cengiz okulumuzun genel işleyişini, Ölçme Değerlendirme Uzmanımız Selçuk Özdemir okulumuzun ölçme değerlendirme çalışmalarını ve K12.net kullanımı ile ilgili bilgilendirmeleri paylaştılar. Ardından ders öğretmenlerimiz kendilerini tanıtarak, velilerimize branşları ile ilgili önemli bilgileri verdiler.

İkinci oturumda ise Ortaokul PDR Uzmanımız Elif Şuekinci “Liseye Geçiş Yolculuğunda Ebeveyn olmak” başlıklı sunumu gerçekleştirdi. LGS sistemi ile ilgili genel bir bilgilendirme ile LGS sürecinde ebeveyn desteği önerilerinin paylaşıldığı etkinliğimiz velilerimizin memnuniyetlerini belirttikleri paylaşımları ile sonlandırıldı.