TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA “MERHABA” DEDİLER

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri 5 Eylül Perşembe günü gerçekleşen “Oryantasyon Programı” ile yeni öğretim yılına keyifli bir başlangıç yaptılar.

9.sınıf öğrencilerimizin okula uyum süreçlerini en kısa ve rahat şekilde atlatmalarını sağlamak amacı ile düzenlenen programda, öğrencilerimiz, lise okul yaşamı ile ilgili bilgilendirildiler. Branş öğretmenleri ile tanışan öğrencilerimiz gün boyunca tanışma etkinlikleri, deneyler, hafızanın gücü, oryantring, korfbol gibi farklı etkinliklerle keyifli ve eğlenceli zaman geçirdiler.

Öğrencilerimiz etkinliklerle zengişleştirilen uyum programını yürütürken, 9.sınıf velilerimizle de “Tanışma Toplantısı” gerçekleştirildi.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.