TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA “MERHABA” DEDİLER

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri 26 Ağustos Çarşamba günü, sosyal mesafenin ve hijyen kurallarının titizlikle uygulandığı “Oryantasyon Programı” ile öğretmenleri ile tanıştı.

9.sınıf öğrencilerimizin pandemi dönemi içinde okula uyum süreçlerini en kısa ve rahat şekilde atlatmalarını sağlamak amacı ile düzenlenen programda, öğrencilerimiz öğretmenleri tarafından karşılandı. Yeni normalde okulumuzda alınan önlemler ve lise yaşamı ile ilgili bilgilendirme okul idaresi tarafından yapıldı. Rehber öğretmen ve branş öğretmenleri ile tanışan öğrencilerimiz, arkadaşımı tanıyorum etkinliğinin ardından resfebe, yaratıcı yazma çalışmaları ve kimya, biyoloji deneyleri ile oryantasyon programını tamamladılar.

31 Ağustos 2020 Pazartesi günü online canlı derslerle 2020-2021 eğitim öğretim yılına başlayacak öğrencilerimize dört yıllık lise yaşamı boyunca başarılar diliyoruz.