TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Erasmus+ Programında!

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, Erasmus+ programı kapsamında partner okullarla geliştirdiği, “The Influence of Emotions in History. A New Tool for Citizenship” adlı projesiyle kabul aldı.
Proje ev sahibi ülkenin (İspanya) başvurusuyla, , “The Influence of Emotions in History. A New Tool for Citizenship” adlı projemiz uygunluk kriterlerini karşılayarak kabul almıştır. Proje kapsamında İspanya dışında proje ortağı olan ülkelere sırasıyla İsveç, İtalya ve Yunanistan’a hareketlilikler düzenlenecek olup, 2 yıl sürecek olan projenin amaçları arasında; tarih öğretiminde yeni metodları tanıtmak, insanların duygularının ve eylemlerinin toplumumuzdaki tarihsel olaylara etkisini göstermek, Avrupa’da ki okullarla iyi uygulamaları paylaşmak, kültürel etkileşim sağlamak, öğrencilerin İngilizceye yatkınlıklarını ve meraklarını artırmak farklı aksanları duyarak kendilerini geliştirmek ve yabancı dile maruz kalıp, dil gelişimlerini destekleyerek Dünya vatandaşı olmalarına katkı sağlamaktır.