TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ TİYATRO KULÜBÜ SAHNEDE

TED Kocaeli Koleji Tiyatro Kulübü öğrencileri tüm yıl hazırlandıkları oyunlarını 21 Mayıs 2019 Salı günü sahneledi.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro kulübü çalışmaları bünyesinde hazırladıkları Musahipzade Celal’in “İstanbul Efendisi” adlı oyununu profesyonelleri aratmayacak bir performans ile sergilediler.

Her yıl bir oyun sahneye koyan kulüp öğrencilerimiz bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100. yıl kutlamaları için hazırlandılar. Öğrencilerimizin Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncularından Seçil Mutlu Oğuz ve Utku Oğuz rehberliğinde hazırladıkları oyun ayakta alkışlandı. Salonda kahkaha sesleri hiç dinmedi.

Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz gündüz seansında arkadaşları için, akşam seansında ise öğretmenlerimiz, velilerimiz ve misafirlerimiz için sahne aldılar.

Öğrencilerimizi başarılı performanslarından dolayı kutluyor, eğitmenlerimiz Seçil Mutlu Oğuz ve Utku Oğuz’a teşekkür ediyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız