TED KOCAELİ KOLEJİNDE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK SÜRECİ HIZ KAZANDI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde 10. sınıfı bitiren öğrencilerimiz, 11. sınıfa geçmenin bilinciyle üniversite sınavına hazırlık kapsamında öğretmenleri rehberliğinde Haziran ayında Matematik ve Geometri konularını tekrar ediyorlar.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri 11. sınıfa geçerken 9 ve 10. sınıf konularından oluşan “TYT Matematik ve Geometri” konularının tekrarına başladılar. Lisemizin üniversite sınavına hazırlık sürecinde Haziran ayında iki hafta boyunca hafta içi her gün 4 saat olarak başlayan çalışmalar, Ağustos döneminde diğer branşların da eklenmesiyle devam edecek. 11. sınıfta TYT ve AYT konularında çalışmalarımız devam ederken uygulanacak olan deneme sınavları ile öğrencilerimizin zaman yönetimi konusunda tecrübe kazanmaları ve öğrendikleri konuları pekiştirmeleri sağlanacaktır.

Yaz tatilini verimli bir şekilde geçiren öğrencilerimizi tebrik eder,  başarılar dileriz.