TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİNDE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde veli bilgilendirme toplantıları 11. sınıf velileriyle devam etti.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi’nde her kademe için özel yapılan veli toplantıları kapsamında 17 Eylül 2019 Salı günü 11. sınıf velileri ağırlandı. Konferans salonunda yapılan toplantıda, üniversite hazırlık sürecine 11. sınıfta başlayan öğrencilerin tüm yıl yapacakları çalışmaların ayrıntıları velilerle paylaşıldı. TED Kocaeli Koleji Lise Müdürü Sayın Hatice ESER’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, TED Kocaeli Koleji Lise Müdür Yardımcısı Sayın Aslı Taş’ın öğrencilerden beklentileri ve  rehberlik öğretmeninin zaman yönetimi ile ilgili sunumuyla devam etti. Sonrasında Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Sayın Serhat Şentürk tarafından Ağustos döneminde başlayan ve dönem içinde de devam edecek olan “Hafıza Teknikleri ve Hızlı Okuma” dersleri ile ilgili bilgilendirme ve örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Ardından İngilizce Bölüm Başkanı Sayın Türkan Yaman, öğrencilerin bu yıl girecekleri TOEFL sınavı ile ilgili bilgilendirme yaptı. Branş öğretmenleri kendilerini tanıttıktan sonra başarılarla dolu bir yıl temennisiyle toplantı sona erdi.