TED KOCAELİ KOLEJİ ROBOTİK Jr. TAKIMLARININ FIRST® LEGO® LEAGUE BAŞARISI

TED Kocaeli Koleji Robotik Jr. Takımları LEGOWARS ve KING OF THE LEGO, Bilim Kahramanları Derneği tarafından 12 Haziran 2022 Pazar günü İELEV 125. Yıl İlkokulunda gerçekleştirilen, CARGO CONNECT sezon temalı “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League Explore” fuarına katıldılar.

Cargo Connect teması ile gerçekleştirilen fuarda takımlarımız çalışmalarını Jüri üyelerine ve diğer takımlara sundular.

Öğretmenimiz Şahin Yağlı Koçluğundaki #234Kingofthelego takımımız Usta Yazılımcılar Ödülünü, öğretmenimiz Burcu Gülşen koçluğundaki #213LegoWars takımımız ise Duyarlı Kaşifler Ödülü’nü aldı.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Usta Yazılımcılar Ödülü: Bu ödül, kodlarının takım modellerini nasıl hareket ettirdiğini, etkili iletişim becerileriyle ve net bir şekilde açıklayan takımlara verilir.
Duyarlı Kaşifler Ödülü: Bu ödül sezon temasına dair çözüm önerileri ile büyük bir faydalanıcı grubuna ulaşabilen; katılımcılığı ve sosyal sorumluluk fikrini teşvik eden takımlara verilir.