TED KOCAELİ KOLEJİ SPOR KULÜBÜ “HAFTA SONU SPOR OKULU” DENEME DERSLERİNE BAŞLADI

TED Kocaeli Koleji Spor Kulübü “Hafta Sonu Spor Okulu”, Basketbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında deneme derslerine 21 Eylül 2019 Cumartesi günü başladı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında kurulan ve öğrencilerimizin daha fazla spor yaparak hem akademik hem de sportif açıdan daha başarılı olmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren TED Kocaeli Koleji Gençlik, Sanat ve Spor Kulübü Derneği, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında da “Hafta Sonu Spor Okulları” faaliyetlerine devam etmektedir.

Alanında uzman antrenörlerimiz eşliğinde Cumartesi ve Pazar günleri haftada iki gün yapılacak olan spor okullarımızın deneme dersleri 21-22 Eylül ile 28-29 Eylül tarihlerinde yapılacak olup, tüm kayıtların tamamlanması ile birlikte kulüp antrenmanlarımızın başlama tarihi  5-6 Ekim 2019 olacaktır.

TED Kocaeli Koleji Spor Kulübü, kuruluşunun ikinci yılında da Hafta Sonu Spor Okulunu, Basketbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında Kocaeli’de yaşayan 4-15 yaş arası tüm öğrencilerin katılımına açık olarak sürdürecek ve 5 Ekim 2019 Cumartesi gününden itibaren 34 hafta sürecek olan antrenman programını uygulayacaktır.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.