TED KOCAELİ KOLEJİ YILDIZLAR YÜZME TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

TED Kocaeli Koleji yıldızlar yüzme takımı 18-20 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen yüzme yarışlarında okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek kazandıkları ödüllerle başarıya doymadı

18-20 Nisan tarihleri arasında İzmit Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen Kocaeli Okullararası Yıldızlar Yüzme Yarışması’nda TED Kocaeli Koleji yıldızlar yüzme takımı başarılarına yenilerine ekledi. Düzenlenen kategorilerde en iyi şekilde yarışan öğrencilerimiz 4 Altın,20 Gümüş ve 5 Bronz madalya olmak üzere toplamda 29 madalyanın sahibi oldular. Okulumuz yarışmalar sonucu genel toplamda il ikincisi olarak 2.’lik kupasını okulumuza kazandırdılar.

Öğrencilerimizin başarıları sonucu oluşan madalya dağılımları ise şu şekilde:
Okul Takımı: 1 Gümüş Madalya
4x100m Serbest Bayrak KızTakımı: Kocaeli İl 2.si
4x100m Karışık Bayrak Kız Takımı: Kocaeli İl 2.si
4x200m Serbest Bayrak Erkek Takımı: Kocaeli İl 2.si
Meltem DÖNMEZ: 4 Altın, 4 Gümüş Madalya
Bilge KESKİN: 4 Gümüş, 3 Bronz Madalya
Dilay Şirin CANIGENİŞ: 4 Gümüş, 1 Bronz Madalya
Fatma Defne UĞUR: 2 Gümüş Madalya
Anda ÇELİK : 2 Gümüş Madalya
Elif CAN : 2 Gümüş Madalya
Atahan KÖSE: 1 Gümüş, 1Bronz Madalya
Yapılan yarışmalarda okulumuzu temsil eden ve başarılarına başarı katan yüzme takımındaki öğrencilerimiz Meltem Dönmez, Bilge Keskin, Dilay Şirin Canıgeniş, Fatma Defne Uğur, Anda Çelik, Elif Can, Atahan Köse, Umut Kerem Çin ve Deva Güner’i kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.