TED KOCAELİ KOLEJİNDE ACCESS PROJESİ 1. SERTİFİKA TÖRENİ ÖĞRENCİ SUNUMLARI

TED Kocaeli Koleji Access Projesi öğrencileri, yaptıkları sunumların ardından 1.döneme ait sertifikalarını aldılar.

ABD Ankara Büyükelçiliği tarafından desteklenen ve Türk Eğitim Derneği tarafından yürütülen “Access Projesi” kapsamında, maddi imkanları kısıtlı ancak başarılı olan ve devlet okullarında eğitim gören 9. sınıf öğrencilerine yönelik olarak, TED Okullarında her yıl İngilizce kursu düzenlenmektedir.

15 Mart 2017 tarihinden bu yana TED Kocaeli Koleji olarak bu sosyal sorumluluk projesi yürütülmektedir. Bu kapsamda seçilen otuz öğrenciye TED Kocaeli Kolejinde görev yapmakta olan iki öğretmen tarafından program süresince toplam 360 saat İngilizce eğitim verilecektir. Programın ilk bölümünü tamamlayan öğrenciler sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilere sertifikaları TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi, Genel Koordinatör / İlkokul – Ortaokul Müdürü Rasim Aydoğuş ve Lise Müdürü Hatice Eser tarafından verilmiştir.

Öğrenciler seçmiş oldukları konulara ilişkin ayrıca birer sunum hazırlamışlar ve tören öncesi sunumlarını başarı ile gerçekleştirmişlerdir.