TED Kocaeli Koleji’nde “Ayın Akıl Oyunu: Reversi” Etkinliği Yapılan Turnuvayla Sona Erdi

TED Kocaeli Koleji’nde “Ayın Akıl Oyunu: Reversi” etkinliği, Reversi oyununu koridorda deneyimleyen ve oyunun kurallarını kavrayan gönüllü ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuva ile sona erdi.
Ortaokul öğrencilerimiz aralık ayı boyunca Reversi oyununu birbirleriyle oynayarak oyun kurallarını kavrayıp bireysel stratejilerini geliştirdiler. Oyun konusunda yetkinlik kazanan öğrencilerimiz arasından 74 öğrencinin katılımıyla “Reversi Turnuvası” gerçekleştirildi. Turnuvayı 8B sınıfından Yamaç Topal 1., 5A sınıfından Poyraz Yeni 2. ve 8A sınıfından Pınar Uygun 3. olarak tamamladılar. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.