TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE İNTERAKTİF MÜZİKLİ ÇEVRE BİLİNCİ SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

02 Mayıs 2019 Perşembe Günü okulumuzda Çevre Dostu Eğitim Uzmanı Yazar Sevgi BALCI ‘yı ağırladık. Balcı, ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerimize İnteraktif Müzikli Çevre Bilinci sunumu gerçekleştirdi.

Çevre bilincinin erken yaşta kazandırılması gereken evrensel ve toplumsal bir değer olduğu bilinci ile “Eco Okullar Projesi” kapsamında konuğumuz olan Çevre Dostu Eğitim Uzmanı Yazar Sevgi Balcı biri ana sınıfı, 1 ve 2. Sınıf, diğeri 3 ve 4. Sınıf öğrencilerimizle olmak üzere iki ayrı oturumda öğrencilerimizle bir araya geldi.

Öğrencilerimize çevre ile ilgili şarkılar eşliğinde gerçekleştirdiği sunumun ardından onlar için kitaplarını imzaladı. Öğrencilerimize küresel ısınma, çevre ve ses kirliliği, doğal afetler,

iklim değişikliği, geri dönüşüm ve enerji tasarrufu ile ilgili farkındalık yaratmak üzere gerçekleştirdiği sunum için konuğumuz Sevgi Balcı’ya teşekkür ediyoruz.