TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

24 Kasım Öğretmenler Günü, TED Kocaeli Koleji’nde büyük bir coşkuyla kutlandı.

TED Kocaeli Koleji Öğrenci Meclisi ve Okul Aile Biriliği üyelerinin haftalar öncesinden başladıkları planlamalarla ile birlikte öğretmenlerimiz güne sürprizler ile başladı. İlkokul, ortaokul ve lise sınıf temsilcilerimizin öğretmenler günü etkinlikliği sabah 8.15’de öğretmenlerimizi kırmızı halıda ellerinde çiçekler ile karşılayarak başladı. Öğretmenlerimiz temsilcilerinin hazırladıkları notları ve mesajları masalarında görünce ikinci bir sürprizle karşılaştı.

Okul Aile Birliği ile Okul Meclisi Öğrencileri tarafından “ Siz Bizim Yıldızımsınız, İyi ki Varsınız” temalı bir kutlama gerçekleştirdi. 11.00-15.00 arası gerçekleşen bu organizasyon ile öğrencilerimiz öğretmenlerimizin hafızalarında güzel anılar oluşmasını sağladılar. Kutlamalar, sürprizler, tebrikler, içten kucaklamalarla geçen günün ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Partisi TRYP by Wyndham İzmit’te gerçekleşti. Öğretmenlerimize zarif ve bir o kadar anlamlı hediyelerinden dolayı Okul Aile Birliği’mizin değerli üyeleri olan Kadriye Sarımeşe, Hülya Tuğrul ve Oğuzhan Saraç’a ve tüm çabalarından dolayı Okul Meclisi 2018’e teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.