TED KOCAELİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ FULYA KÜÇÜKAKSOY İLE BULUŞTU

TED Kocaeli Özel Ortaokulu öğrencileri Fulya Küçükaksoy ile “Köşe Yazarlığı” etkinliğinde buluştu

TED Kocaeli Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri, bu yıl 2.si düzenlenen Kitap Haftası etkinlikleri kapsamında Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Fulya Küçükaksoy eşliğinde “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Öğrenciler; gazetelerde, televizyonlarda, radyolarda, internet medyasında ve basın camiasında çalışanların mesleklerinin ne denli önemli olduğu üzerinde konuşarak çeşitli gazetelerde yazmış olan Fulya Küçükaksoy’un köşe yazarlığı tecrübelerinden yararlandılar. Köşe yazarlığını deneyimleyen öğrenciler, kendi özgün fikirlerini kaleme aldıkları yazırılarıyla günün anlam ve önemini en güzel şekilde dile getirdiler.

Etkinlik sonunda TED Kocaeli Koleji Genel Koordinatörü ve İlkokul-Ortaokul Müdürü Rasim AYDOĞUŞ, Küçükaksoy’a Türk Eğitim Derneği Bursluluk Fonuna, adına yapılan bağışın sertifikasını takdim edip teşekkürlerini iletti.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız