TİYATRO SANATÇISI ZELİHA ÇETİNKAYA ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında görev yapan tiyatro sanatçısı Zeliha Çetinkaya öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında görev yapan tiyatro sanatçısı Zeliha Çetinkaya 2 Nisan 2018 Pazartesi günü Tiyatrolar Haftası kapsamında tiyatronun önemini, tiyatro sanatçısı olmak için alınması gereken eğitimleri ve role hazırlanırken yapılması gerekenleri öğrencilerimizle paylaştı. Söyleşi içinde tiyatrocuların düzenli yaptığı egzersizlerden bazılarını öğrencilerimiz ile birlikte yapan sanatçı etkili sunumu ile dikkat çekti.TED Kocaeli Koleji olarak Zeliha Çetinkaya’ya tiyatro ana sanat dalı ile ilgili bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız