TÜRKİYE ZEKÂ VAKFI ŞAMPİYONASINDA TED KOCAELİ KOLEJİNİN TÜRKİYE DERECESİ!

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen Şampiyonada 5. ve 8. sınıf öğrencilerimiz, il ve bölge finallerinde derece elde ederek Türkiye finallerinde de okulumuzu temsil ettiler. 14 Mayıs tarihinde ülke genelinden 100 okulun katıldığı Türkiye finallerinde 5. sınıf takımımız Türkiye 3.sü olurken, 8. sınıf takımımız Türkiye 5.si olarak büyük başarı elde etti.
Öğrencilerimiz TZV tarafından 31 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan Düşünce Şenliğine ve 4 Haziran tarihinde Ankara’da gerçekleşecek olan ödül törenine davet edilerek bizleri gururlandırdılar.
Bu başarı yolunda büyük emek ve özveri ile hazırlanan öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden tüm ortaokul matematik bölümü öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz.
MATEMATİK HER YERDE!