TED GENEL BAŞKANI SELÇUK PEHLİVANOĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Ülkemizin Cumhuriyetle yaşıt eğitim kurumlarından Türk Eğitim Derneği Genel Başkanımız Selçuk Pehlivanoğlu, kentimize bir program düzenleyerek bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında sayın genel başkanımıza Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Selçuk Börekçi de eşlik etti.
TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi, ilk ve ortaokul müdürümüz Rasim Aydoğuş, Lise Müdürümüz Hatice Eser ve müdür yardımcılarımız İlkay Çakmak ve Tuğba Kara tarafından karşılanan Pehlivanoğlu, sınıf ziyaretlerinde çocuklar ile bir araya geldi. İlkokul sınıflarında öğrenciler ile ingilizce sohbet eden Pehlivanoğlu, TED’li öğrencileri ingilizce seviyelerinden dolayı tebrik etti.
PROTOKOL ZİYARETLERİ
İl protokolü ziyaretleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fehmi Rasim Çelik ve Kocaeli Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na gerçekleştirilen ziyaretlerde Türk Eğitim Derneği’nin faaliyetleri anlatıldı.
ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZLE GÖRÜŞTÜ
Daha sonra okulumuza dönerek görüşmelerine devam eden Pehlivanoğlu, ortaokuldan mezun olacak olan öğrencilerimizle bir araya gelerek TED’li öğrencilerden beklentilerini anlatıp okulun gelişimi için öğrencilerimiz ile fikir alışverişinde bulundu.
OKUL İÇİ GÖRÜŞMELERE DEVAM ETTİ
Okulumuz içerisinde ki seri görüşmelerine devam eden Pehlivanoğlu daha sonra velilerimizle bir araya gelerek, velilerimizin sorularını ve tavsiyelerini aldı. Ayrıca, Türk Eğitim Derneği okullarının öğrencilerimize sunduğu imkanlar ve dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.
Velilerle yapılan görüşmelerin ardından tüm akademik personelle bir araya gelen Pehlivanoğlu, öğretmenlerden beklentilerini sundu, fikir alışverişinde bulundu.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.