TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE AKRAN ÇATIŞMASI FARKINDALIĞI GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

6 Mayıs Pazartesi günü okulumuzda ‘Akran Çatışması Farkındalığı’ günü etkinlikleri düzenlendi. Etkinlik sınıf içi ve sınıf dışı aktivitelerle gerçekleştirildi.

‘Akran Çatışması Farkındalığı’ günü kapsamında Ortaokul İngilizce öğretmenlerimiz farklı aktiviteler yaparak günün önemine değindi. Öğrencilerimiz akran zorbalığı ile ilgili video izleyip Steam metodu kullanarak kendi yaratıcılıkları ile 3 boyutlu poster dizayn ederken aynı zamanda arkadaşlık ile ilgili karikatür tasarladılar.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz Skills derslerinde ise ‘There Is A Boy In The Girl’s Bathroom’ kitabını çalışarak akran zorbalığının arkadaşlık ilişkilerini nasıl etkilediğini öğrenip akranlarına merhametli davranmanın ne kadar önemli olduğu bilincine vardılar.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.