TED KOCAELİ KOLEJİ’NDEN 8. SINIFLARA MOTİVASYON KAHVALTISI

TED Kocaeli Koleji, 31 Mayıs Cuma sabahı, 8. Sınıf öğrencilerine sınav öncesi motivasyon kahvaltısı düzenledi.

TED Kocaeli Koleji 8. sınıf öğrencilerine sınav öncesi moral ve motivasyon için Başiskele Sahilinde, Mitza Cafe’de düzenlenen kahvaltı programına 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri katıldılar.

Öğrenci ve öğretmenlerin hoş sohbetleriyle neşeli anların yaşandığı kahvaltıda, öğrencilerin mutlu ve kendilerinden emin halleri, uzun ve yoğun geçen bir senenin ardından TED Kocaeli Koleji’nin sınav hazırlık sürecini tamamladığının göstergesi gibiydi.

Öğretmenleri rehberliğinde özverili ve azimli bir şekilde sınava hazırlanan öğrencilerimiz hem güzel bir kahvaltıyla enerjilerini yükselttiler hem de kahvaltı sonrası yaptıkları yürüyüşüyle güzel dakikaların tadını çıkarıp motivasyon depoladılar.

TED Kocaeli Koleji 8. sınıf öğrencilerine, 1 Haziran 2019 Cumartesi günü girecekleri LGS sınavında başarılar diliyoruz.